Bedrijven

Passend Veranderen

Mijn naam is Jacques van der Noord. Ik help je als coach, trainer of sociaal innovator in je persoonlijke, loopbaan- of bedrijfsontwikkeling. Ieder mens (en organisatie) heeft unieke kwaliteiten en mogelijkheden, alleen zijn we die vaak vergeten.
Meer informatie

Anja Meeldijk

Mijn passie voor tekenen en schilderen deel ik graag met anderen. Kom op schilder-avontuur, en maak een uniek schilderij door te kiezen voor vormen en kleuren die je aantrekken. Zo kun je je gevoel in beeld omzetten. Deze manier van schilderen laat je creativiteit stromen, en je kunt je beslommeringen even loslaten. Je zult verrast zijn over je eigen creatieve uitingen en die van anderen!
Meer informatie

Fantasierijk

Sommige omstandigheden of voorvallen in het leven kunnen iemand uit balans brengen. Als kunstzinnig coach kan ik tijdelijk een steuntje in de rug bieden door te helpen vormgeven aan dat wat er in iemand leeft. Door o.a. te tekenen, schilderen, boetseren en schrijven, kunnen we dit ontdekken, verbeelden en verwoorden. Hiermee gaan we dan aan de slag en zo kom je uiteindelijk steviger in je schoenen te staan.
Meer informatie