Aurahealing en Aurareading


Je staat op het punt om van baan te veranderen, je loopt vast in je relatie of je komt overhoop te liggen met jezelf.

Welke stappen kun je nu gaan zetten om weer verder te kunnen op een manier die bij je past?
Het kan fijn zijn om meer inzicht te krijgen in hetgeen je aan het doen bent. Wat zijn de patronen die je ervan weerhouden om hetgeen te doen wat je wilt doen?
Soms is de manier waarop je omgaat met je medemens een belemmerende factor of zijn het gebeurtenissen uit het verleden die je parten spelen bij het realiseren van wat je graag zou willen doen of wie je zou willen zijn.

Inzicht krijgen in bovengenoemde patronen of processen kunnen net dat duwtje zijn om weer een gerichte stap te kunnen maken.
Je aura bevat al deze informatie.

Wat gebeurt er bij het aura lezen ?
Bij een auralezing krijg je informatie over de vraag waar je mee komt. Tijdens het lezen zit je tegenover mij en vraag ik een aantal keer naar je voor en achternaam, zo krijg ik een beeld van wat er in je aura te zien is over het betreffende onderwerp. Centraal bij de beantwoording staat meestal hoe jij, als mens, omgaat met hetgeen je tegenkomt.
Dit alles vindt plaats in een sfeer van objectiviteit, neutraliteit en zonder oordeel.

Wat gebeurt er tijdens het helen van de aura ?
Vermoeidheid, afwezigheid, drukte in het hoofd, blokkades ed. kunnen tijdens het helen van de aura worden verzacht, verlicht of helemaal worden weg genomen. Het mooie van het aura lezen en helen is dat het naast iedere andere vorm van genezen gebruikt kan worden. Het is ondersteunend en verhelderend , wat je er ook naast doet.

Hoe werkt het aura lezen en helen bij dieren ?
Bij dieren met onverklaarbaar gedrag kan inzichtelijk gemaakt worden waar dit gedrag vandaan komt, zodat van daaruit de juiste therapie gezocht kan worden. Ook kan bij ziekte gekeken worden waar de ziekte mee te maken heeft, zodat vanuit het gehele dier naar behandeling gezocht kan worden. Auraheling kan pijn verlichten,blokkades wegnemen en de energie van het dier weer laten stromen. Op deze manier kan de gehele genezing ondersteund worden.

Hoe gaat het aura lezen bij bedrijven?
In principe werkt het lezen van een bedrijf hetzelfde als het lezen van een mens. Een bedrijf is een organisme met gezonde en minder gezonde delen. Blokkades in het bedrijf kunnen soms in een onverwachte hoek zitten. Inzicht verkrijgen in blokkerende elementen kan sluimerende problemen ophelderen.

Je krijgt een aurahealing en reading van 50 minuten voor € 20,-
Vooraf aanmelden via email is noodzakelijk en kan je sturen naar richardvanbentum1@gmail.com